1 Ara 2008

KURALLAR (mutlaka okuyun)

1-Blogvision Song Contest, blog yazarları için hazırlanmış bir şarkı yarışmasıdır. Öncelikle Sol sütunda yer alan "YARIŞMA HAKKINDA HERŞEY" bölümünü iyice okuyalım

2-Herhangi bir blog sahibi olmayan (ya da sırf yarışmaya katılmak için bir blog açıp içeriksiz bırakan) kişiler yarışmaya katılamaz.

3-Yarışmacılığı onaylananlar, şarkılarını verilen tarihlerde göndermek zorundadır. Yarışmacıların adı yarışma sonuçlanana kadar mutlaka gizli tutulmalıdır. Kimse kime puan yolladığını bilmeyecek, yalnızca şarkıyı oylayacak.

4-Şarkı-Şarkıcı adı dışında, belirtilen adrese mutlaka şarkılar da gönderilmelidir. Şarkılarınızı seçmeden önce
HANGI ŞARKILAR YARIŞMIŞ bölümüne göz atmanız ve buradaki şarkılarla katılmamanız gerekmektedir. Aynı şarkıcı olabilir, ama aynı şarkı asla!

5-Yarışmaya katılanlar kesinlikle kendi şarkılarına oy vermezler verdikleri oy geçersiz sayılır.

6-Oylamalar, Eurovision oylaması mantığında yapılır ve yine belirtilen tarihler arasında mutlaka gönderilmelidir. Oylama konusunda gereken ayrıntılar
OYLAMA SİSTEMİ başlığında verilmiştir.


7-Şarkıların içeriği Türkçe ya da Yabancı olabilir. Bundan sonraki yarışmalarda isteyen, istediği dilde katılmak konusunda serbest bırakılacaktır.

8-Şarkılar açıklandıktan sonra verilen linklerden indirilip dinlenecek ve öyle oylanacaktır. Aksi durum kesinlikle kabul edilemez. Bir şarkı yarışması müziksiz olmaz. Bu kurala uyamayacak olanlar baştan düşünsünler.

9-Yarışma yılda bir defa 1-31 Aralık tarihleri arasında yapılır. Bu tarihlerde, "yarışmacı olma talebi, şarkı gönderme ve oylama" gibi zamanları, yarışmayı düzenleyen şahıs belirleyecektir.

10-Yarışmacılar bu kurallardan birini ihlal ederlerse diskalifiye edilecekler. Ben herkesle tek tek uğraşacak değilim!

11-Yarışmacılar yarışmaya katılıyorlarsa bütün bu kuralları kabul etmek ve uymak zorundadırlar. Kuralları dikkatle okumanızı rica ediyorum

Hiç yorum yok: